SKRB ZA STRANKE V OKVIRU POPRODAJE.

MINI Service in dodatna oprema

SERVIS IN DODATNA OPREMA.

SKUPAJ Z NAMI POSKRBITE ZA SVOJE VOZILO MINI.

Naši servisni strokovnjaki bodo poskrbeli za vaše vozilo MINI kar najbolj kakovostno in strokovno – zahvaljujoč svojim izkušnjam, najboljšemu usposabljanju in najnovejši tehnologiji. Pri tem uporabljajo samo originalne nadomestne dele MINI, da zagotovijo popolno prileganje vašemu modelu vozila. Tako bo vaše vozilo MINI trajno ostalo v najboljši formi. Prav tako smo vam na razpolago, če vaše vozilo MINI potrebuje pregled ali vzdrževalna dela.

SERVIS.

Menjava olja z originalnim motornim oljem MINI (China 0W-30), MINI Service Menjava olja z originalnim motornim oljem MINI (China 0W-30), MINI Service

SERVISNE PONUDBE.

Najsi gre za sezonski pregled, menjavo olja ali popravila – naše privlačne servisne ponudbe opremijo vaše vozilo MINI za vse izzive in vam zagotavljajo nemoten užitek v vožnji.

MINI Service

MINI SERVICE INCLUSIVE.

S to storitvijo, ki vključuje prav vse, vam ni treba skrbeti glede nepričakovanih stroškov, ki bi vas lahko doleteli. Zagotovite svojemu vozilu MINI najboljšo storitev s plačilom enkratnega zneska.

Menjava/servis akumulatorja, MINI Service

PREGLED IN VZDRŽEVALNA DELA.

Naši servisni strokovnjaki poznajo vaše vozilo MINI do podrobnosti. S pomočjo najnovejše tehnologije ter obširnega znanja in izkušenj prepoznajo tudi najmanjša odstopanja in takoj vedo, kaj je treba storiti.

OPREMA JOHN COOPER WORKS.

MINI John Cooper Works F56W

JOHN COOPER WORKS.

Najbolj močne različice iz portfelja vozil MINI: pokažite svetu svoj presežek endorfinov z ujemajočo se opremo John Cooper Works za vaše vozilo MINI.

Teasers

ENSKA MAJICA S KRATKIMI ROKAMI MINI Z BESEDNO ZNAMKO IN V DVOBARVNI KOMBINACIJI BELA/AQUA - KAPA Z OZNAKO MINI, KOLEKCIJA MINI LIFESTYLE

LIFESTYLE.

Pokažite svojo močno povezavo z blagovno znamko z našo kolekcijo MINI Lifestyle in prinesite barve v svoje vsakdanje življenje.

MINI Cooper S (F55), MINI Connected, prodajna literatura

INFO ZABAVA.

Z info zabavo MINI boste vedno na tekočem z dogajanjem. Odkrijte popolne in stilske rešitve za zabavo, telekomunikacije, navigacijo in tehnologijo.

Telefon: Elektronski naslov: Naslov:
+386 15605800
INFO@AVTO-AKTIV.SI
LJUBLJANSA CESTA 24, 1234 TRZIN